Dizajniramo veb sajtove iz ugla korisnika

Sve vlasnike veb sajtova zanima kako da poboljšaju rang na listi pretraživanja.

Na našim stranama nećemo pisati previše o tehnikama kojima se služimo. Veb sajtove dizajniramo u WordPress-u. Svesni smo toga da vas zanima po kojoj ceni možete dobiti gotov veb sajt i po kojoj ceni je moguće uraditi optimizaciju. To jeste proces koji traje i neophodno je čak raditi i mesecema ukoliko je konkurencija jaka ali uveravamo vas da je dostižno.

Korišćenjem raznih alata istražujemo najposećenije stranice konkurencije, koje ključne reči im sa google pretrage donose najviše poseta i za koje ključne reči imaju plaćene oglase na pretrazi.

Pružamo SEO usluge

Neke statistike kažu da oko 60% korisnika na svetu pre kupovine potraži to na internetu, a oko 75% njih se zaustavlja na prvoj strani Google pretraživača.

U cilju prilagodjavanja vašeg veb sajta potrebama potencijalnih korisnika pružićemo vam usluge SEO konsaltinga. Ukoliko već posedujete veb sajt uradićemo reviziju uz sagledavanje grešaka koje je potrebno ispraviti kako bi se uspostavio saobraćaj ka vašem sajtu. SEO strategiju biramo zajedno po odabiru ključnih reči za koje je potrebno optimizovati veb sajt.

Nudimo vam:

  • SEO konsalting

  • Strategiju koja je za vas najoptimalnija

  • Zajedničku analizu ključnih reči

  • Strategiju o nastupu na internetu

COPYWRITING

Kreiramo sadržaj na veb sajtovima

Mi se bavimo kreativnim pisanjem u funkciji promocije vašeg biznisa. Pravimo sadržaj za prodajne strane, opise proizvoda, blog postove, sadržaje za društvene mreže, saopštenja za javnost kao i vaše stranice “O nama”. Sa našim tekstovima opis vašeg biznisa pronaći će publiku i pokrenuti je na akciju.

POZOVITE DA PROVERITE DA LI VAM NAŠA PONUDA ODGOVARA

DA BISTE PROMOVISALI SVOJ BIZNIS NEOPHODNO JE DA BUDETE VIDLJIVI NA INTERNETU

RADIMO MALE PROJEKTE, ALI ISPUNJAVAMO VELIKE CILJEVE

VEB SAJTOVE NEMAJU SAMO VELIKA I JAKA PREDUZEĆA

Kontaktirajte nas